Nokia N8 fotografiat si analizat in premiera

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.093 ori
<b>Nokia N8 fotografiat si analizat in premiera</b>Norocosii de la Tweakers.net au reusit sa puna mana pe handsetul Nokia N8, la doar o saptamana dupa ce el a fost anuntat oficial. Evident, este vorba despre un prototip, ale carui prime fotografii live pot fi admirate mai jos. Aflam si primele impresii...

Norocosii de la Tweakers.net au reusit sa puna mana pe handsetul Nokia N8, la doar o saptamana dupa ce el a fost anuntat oficial. Evident, este vorba despre un prototip, ale carui prime fotografii live pot fi admirate mai jos. Aflam si primele impresii despre acest handset in urmatoarele randuri.

Prototipul are un design foarte slim, iar cei care l-au analizat afirma ca terminalul aduce mai degraba cu un gadget futurist, decat cu un telefon normal. Aparent, acesta este cel mai performant cameraphone de pe piata, datorita unui senzor de 12 megapixeli, lentilei wide angle de 28 mm, suportului pentru captura video 720p HD, plus suportul pentru captura audio stereo.

Prototip Nokia N8

Software-ul de pe telefon se misca excelent, iar Symbian^3 arata si ruleaza foarte bine, necesitand putine clickuri pentru navigarea in meniuri. Acestea din urma sunt infrumusetate de efecte grafice impresionante, iar Tweakers mentioneaza si ca functia pinch zoom este prezenta pe terminal, iar browserul este acelasi ca si pe N97.

Mai multe detalii intr-o viitoare recenzie...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×