iPad 4 În noi imagini, cu camera frontală superioară, nou tip de asamblare a ecranului

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.161 ori
<b>iPad 4 În noi imagini, cu camera frontală superioară, nou tip de asamblare a ecranului</b>După ce am văzut cu câteva zile în urmă un conector pentru dock al lui iPad 4, rețineți iPad 4 și nu iPad Mini, iată că tableta este din nou subiect de zvonuri și scăpări. Terminalul care va debuta probabil în primăvara anului viitor este...

După ce am văzut cu câteva zile în urmă un conector pentru dock al luiiPad 4, rețineți iPad 4 și nu iPad Mini, iată că tableta este din nou subiect de zvonuri și scăpări. Terminalul care va debuta probabil în primăvara anului viitor este acum prezentată sub formă de imagini reprezentând o parte a panoului său frontal.

Se remarcă un decupaj mai mare pentru camera frontală, semn că Apple pregătește o cameră FaceTime superioară, poate un senzor de 1.2 megapixeli de pe iPhone 5. în procesul de asamblare va fi implicată și ideea de "optical bonding", pentru mai puține straturi ale ecranului, glare mai scăzut și imagine mai clară. Evident, e posibil ca aceste imagini să prezinte de fapt un iPad Mini sau un iPad 3 cu un mic refresh, după cum se zvonea la un moment dat.

Există zvonuri că vom vedea un iPad 3 cu port Lightning și alte îmbunătățiri minore, dar mă îndoiesc că Apple ar recurge la așa ceva pentru un profit în perioada sărbătorilor de iarnă, profit garantat oricum de iPad Mini. Dacă Apple își face griji atât de mult pentru cameră, să ne așteptăm și ca în spatele lui iPad 4 să se afle o cameră de 8 megapixeli? Sincer să fiu nu îi văd rostul, deoarece nu face mai nimeni poze cu tableta și un senzor mai puternic ar fi un consumator mare de baterie.

iPad 4 În noi imagini, cu camera frontală superioară, nou tip de asamblare a ecranului

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×