Aplicația Xbox Music primește streaming gratuit, Smartglass se lansează pe Windows 8 În curând (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 945 ori
<b>Aplicația Xbox Music primește streaming gratuit, Smartglass se lansează pe Windows 8 În curând (Video)</b>Ce este Xbox SmartGlass? O aplicație care permite playback-ul de pe tabletă, telefon sau laptop direct pe Xbox 360. Ei bine, Microsoft a publicat acum un ghid care prezintă funcțiile lui Smartglass, înainte de lansarea serviciului pe Windows 8 în...

Ce este Xbox SmartGlass? O aplicație care permite playback-ul de pe tabletă, telefon sau laptop direct pe Xbox 360. Ei bine, Microsoft a publicat acum un ghid care prezintă funcțiile lui Smartglass, înainte de lansarea serviciului pe Windows 8 în această săptămână.

Cu Smartglass puteti afla mai multe detalii despre actorii care joacă în filmul pe care îl priviți pe HDTV sau puteți să navigați pe web simultan pe telefonul Windows Phone și pe ecranul mare. Ideea este integrarea unei singure experiențe pe 3 ecrane: telefon, tableta și Xbox + HDTV. Aplicația companion va primi funcționalitate completă în Windows 8 odată cu lansarea OS-ului pe 26 octombrie. Aplicația va fi integrată în zona Games pe Windows 8 și RT. Microsoft va realiza nu doar o actualizare a lui Smartglass, dar și a lui Xbox Music, serviciu anunțat cu puțin timp în urmă.

Acum Music oferă streaming gratuit și o funcție Radio DJ similară cu cea din Pandora. Săptămâna trecută și dashboard-ul Xbox Live a primit integrare SmartGlass pentru Xbox 360, iar acum aplicația evoluează către Windows 8 prin tablete și PC-uri. Microsoft și-a asigurat și conținuturi și aplicații dedicat pentru acest serviciu, cu provideri faimoși că ESPN, HBO și NBA Game Time. Ni se promite și suport pentru Android și iOS... într-o bună zi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×