iPad Air 2 ajunge din nou pe Internet, sub formă de imagini ale carcasei sale

780 ori
<b>iPad Air 2 ajunge din nou pe Internet, sub formă de imagini ale carcasei sale</b>iPad Air 2, zis și iPad 6 a ajuns din nou pe web, sub forma unor fotografii publicate pe rețeaua chineză de socializare Weibo. Imaginile nu surprind neapărat, dar ne reamintesc că în curând vom avea un model nou de iPad cu ecran de 9.7 inch. &nbsp;...

iPad Air 2, zis și iPad 6 a ajuns din nou pe web, sub forma unor fotografii publicate pe rețeaua chineză de socializare Weibo. Imaginile nu surprind neapărat, dar ne reamintesc că în curând vom avea un model nou de iPad cu ecran de 9.7 inch.

Se confirmă din nou faptul că vom avea parte de un senzor Touch ID la bord, pentru scanarea amprentelor și aflăm că microfonul din spate nu va mai fi plasat în zona centrală și superioară a tabletei. Acum el va fi aproape de cameră din spate, iar o altă modificare o reprezintă butoanele de volum, care sunt mai adânc înglobate în corpul tabletei. Designul difuzoarelor din partea de jos a fost simplificat, ele fiind acum reprezentate de mai puține orificii și cu dimensiuni mai mari.

iPad Air 2

Se pare că lansarea lui iPad Air 2 ar trebui să aibă loc în octombrie, iar producția va debuta luna viitoare. îmi este greu să îmi imaginez un selling point pentru această tabletă, mai ales că primul iPad Air era deja arătos, avea procesor 64 bit, ecran atractiv și baterie bună. Singura schimbare mare pe care ar putea Apple să o facă este la nivel de display, dar nu cred că e momentul încă.

iPad Air 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×