Microsoft ar putea pregăti un serviciu de stocare În cloud numit Sway

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 509 ori
<b>Microsoft ar putea pregăti un serviciu de stocare În cloud numit Sway</b>Deși este momentan la stadiul de zvon, se pare că cei de la Microsoft pregătesc lansarea unui serviciu de stocare în cloud numit Sway. Acest lucru a ieșit la iveală recent, după ce compania în cauză a achiziționat un domeniu cu denumirea...

Deși este momentan la stadiul de zvon, se pare că cei de la Microsoft pregătesc lansarea unui serviciu de stocare în cloud numit Sway. Acest lucru a ieșit la iveală recent, după ce compania în cauză a achiziționat un domeniu cu denumirea Sway.com, domeniu ce pare a fi un serviciu cloud.

Cu toate acestea, aflăm că denumirea domeniului ar putea fi ulterior alta, cele mai sugerate opțiuni fiind: sway-CND.com, sway-CDN.net, sway-INT.com sau sway-INT.net. De asemenea, prin simpla accesare a domeniului sway.com veți remarca faptul că suntem redirecționați către serviciul de căutare Bing, lucru ce confirmă faptul că Sway este într-adevăr un produs marca Microsoft.

Avem oportunitatea să aflăm și câteva dintre trademark-urile pe care Microsoft le-a înregistrat pentru Sway. Printre acestea se numără diferite trademark-uri ce fac referire la software, aplicații software, software online, cât și noțiunea de software ca și serviciu. Rămâne să vedem ce se ascunde în spatele sway.com în următoarea perioadă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×