iPad Air 3 ar putea sosi la primăvară, dar pentru Apple Watch 2 mai avem de aşteptat până la toamnă

Autor:  | Publicat în:  Apple 488 ori
<b>iPad Air 3 ar putea sosi la primăvară, dar pentru Apple Watch 2 mai avem de aşteptat până la toamnă</b>Se pare că Apple ar avea de g&acirc;nd să am&acirc;ne lansarea lui Apple Watch 2, care iniţial ar fi trebuit să vină &icirc;n această primăvară, p&acirc;nă &icirc;n toamnă. &Icirc;n schimb, iPad Air 3 ar urma să sosească &icirc;n primăvară,...

Se pare că Apple ar avea de gând să amâne lansarea lui Apple Watch 2, care iniţial ar fi trebuit să vină în această primăvară, până în toamnă. În schimb, iPad Air 3 ar urma să sosească în primăvară, aşa cum se vehicula la un moment dat.

Cei de la 9to5Mac au descoperit că WatchOS 2.2, lansat recent sub formă de beta pentru dezvoltatori ar putea fi prezentat în cadrul evenimentului din martie. Până acum am auzit teoria că acea conferinţă din primăvara ne va aduce un Apple Watch nou şi acel misterios iPhone 2016 de 4 inch, care a avut parte de o scăpare însemnată recent.

Acum se pare că Apple Watch 2 va lipsi de la show, iar în locul său va debuta iPad Air 3. Primele generaţii de iPad-uri au fost prezentate primăvara, dacă îmi amintesc bine, deci nu surprinde aceasta abordare. Data de 14 martie pare a fi cea preferată de zvonuri, iar de la noul iPad Air aşteptăm un procesor mai bun, mai mult RAM, eventual difuzoarele de pe iPad Pro şi cine ştie, poate un salt de rezoluţie.

Apple Watch 2 va aduce în schimb o baterie mai puternică, noi materiale pentru carcasa şi curele şi cu siguranţă dotări hardware mai puternice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×