Telefoane imigrante in Cuba - americanii-s de vina

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.045 ori
<b>Telefoane imigrante in Cuba - americanii-s de vina</b>Presedintele SUA George W. Bush Jr. a anuntat ieri o scadere a restrictiilor in ce priveste expedierea telefoanelor mobile catre Cuba, pentru familiile cetatenilor americani. Acesta ar fi, conform presedintelui un test al reformelor tarii comuniste, ne...

Presedintele SUA George W. Bush Jr. a anuntat ieri o scadere a restrictiilor in ce priveste expedierea telefoanelor mobile catre Cuba, pentru familiile cetatenilor americani. Acesta ar fi, conform presedintelui un test al reformelor tarii comuniste, ne informeaza Reuters.

De cand Raul Castro, fratele lui Fidel Castro a preluat putere el a permis cubanezilor sa cumpere computere, DVD playere si telefoane mobile, dar preturile sunt in continuare prohibitive. Nu stim inca daca si cum va functiona planul lui Bush, de vreme ce Cuba poate refuza aceste terminale mobile. In tara condusa de Raul Castro telefoanele mobile costa 120 de dolari, plus inca 120 pentru activarea lor in retea, in conditiile in care salariul mediu in aceasta tara este de nici 20 de dolari.

La ora actuala, reglementarile din SUA permit familiilor sa trimita o suma de 100 de dolari lunar rudelor din Cuba, astfel ca acesti bani ar putea plati tarifele operatorilor din insula, in cazul in care populatia ii va folosi serviciile. Terminalele mobile vor fi trimise deblocate de catre americani, functionand doar in reteaua operatorului cubanez. Sa fie acest prim pas inceputul ridicarii embargoului pus de SUA in cazul statului cubanez?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×