iPhone 6s va sosi cu camera de 12 megapixeli, procesor Apple A9, conform unei noi scăpări; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.277 ori
<b>iPhone 6s va sosi cu camera de 12 megapixeli, procesor Apple A9, conform unei noi scăpări; Iată detalii!</b>&Icirc;n fiecare zi apare un nou zvonac şi de această dată @dripleaks pare a avea informaţii &icirc;n premieră legate de iPhone 6s. Toate sunt destul de previzibile, deci nu pot să mă declar surprins. Avem mai jos o diagramă cu noul handset, la...

În fiecare zi apare un nou zvonac şi de această dată @dripleaks pare a avea informaţii în premieră legate de iPhone 6s. Toate sunt destul de previzibile, deci nu pot să mă declar surprins. Avem mai jos o diagramă cu noul handset, la pachet cu specificaţiile sale.

Se pare că iPhone-ul flagship pe anul 2015 va avea un ecran de 4.7 inch cu rezoluţie Full HD, şi o carcasă cu grosime de 6.7 mm. Terminalul vine cu un display IPS cu iluminare LED, procesor Apple A9 şi coprocesor M9. În spate avem o cameră de 12 megapixeli cu blitz dual LED, iar în faţă o cameră selfie de 5 megapixeli. Designul pare să nu fi suferit schimbări.

Terminalul îşi păstrează formatul dreptunghiular îngust, cu colţuri rotunjite şi zonele din plastic în spate, pentru antene. În zona frontală avem butonul Home cu scanner de amprente inclus şi margini ale ecranului cam groase pentru pretenţiile lui 2015. Evident nu luăm drept bună scăparea, mai ales că sursa e misterioasă, dar aceste dotări sună realist.

Ce fel de senzor va folosi oare Apple pentru camerele sale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×