Nokia confirma telefonul "Tube", rivalul lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.034 ori
<b>Nokia confirma telefonul "Tube", rivalul lui iPhone</b>Nokia a confirmat astazi oficial ca dezvolta in acest moment un telefon dotat cu touchscreen, care va concura direct cu Apple iPhone, dupa ce v-am informat ca terminalul se afla in stadiu de proiect si v-am prezentam o imagine cu Tube intr-un articol...

Nokia a confirmat astazi oficial ca dezvolta in acest moment un telefon dotat cu touchscreen, care va concura direct cu Apple iPhone, dupa ce v-am informat ca terminalul se afla in stadiu de proiect si v-am prezentam o imagine cu Tube intr-un articol anterior.

Tom Libretto, vicepresedinte al Forum Nokia a afirmat ca terminalul va fi primul handset touch al finlandezilor, fara a preciza feature-urile sale. In afara de a anunta ca vom avea de-a face cu un telefon controlat complet prin sistemul touch, Libretto a adaugat ca Tube va suporta Java, parca in ciuda celor de la Apple, avand in vedere ca iPhone nu suporta deocamdata populara tehnologie Adobe.

De asemenea se pare ca noul handset Nokia va permite utilizatorilor sai sa uploadeze poze pe web, fiind o alternativa buna pentru bloggeri si pasionatii de social networking (hi5, MySpace, FaceBook). Judecand dupa numele "Tube", putem spune ca vom vedea o platforma video mobila ideala, care va profita din plin de faptul ca DVB-H este acum standardul european al televiziunii mobile (sau incearca sa devina).

In cele din urma, aruncand o privire pe imaginile cu Nokia Tube, putem afirma ca display-ul sau este mai putin lat decat cel al lui iPhone si ca ii lipseste tasta frontala "Home". Totusi, acest terminal Symbian S60 va precede "o bestie multimedia touch" care va surclasa iPhone-ul sau cel putin asa lasa sa se inteleaga gigantul finlandez.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×