Apple iPhone 6s ar putea aduce o cameră foto de 10 megapixeli dezvoltată de Sony

1.433 ori
<b>Apple iPhone 6s ar putea aduce o cameră foto de 10 megapixeli dezvoltată de Sony</b>După ce acum câteva zile aflam prin intermediul unui zvon faptul că iPhone 6s ar putea aduce o cameră foto cu zoom optic, astăzi ni se prezintă noi detalii despre senzorul foto de pe acest nou device. Noile știri sosesc din partea publicației...

După ce acum câteva zile aflam prin intermediul unui zvon faptul că iPhone 6s ar putea aduce o cameră foto cu zoom optic, astăzi ni se prezintă noi detalii despre senzorul foto de pe acest nou device. Noile știri sosesc din partea publicației taiwaneze TechNews Taiwan, publicație ce prevede o cameră de 10 megapixeli.

Acest senzor ar urma să provină de la Sony, același producător ce livrează în aceste momente camera de 8 megapixeli iSight de pe noua generație iPhone. De asemenea, există și unele zvonuri cu privire la faptul că s-ar opta pentru o cameră foto de 20 megapixeli, dar acest lucru pare a fi din start imposibil de vreme ce Apple nu aduce modificări majore la capitolul cameră foto.

După cum bine știți, rezoluția de 8 megapixeli este folosită de către Apple încă de la debutul lui iPhone 4s, telefon care și în prezent este foarte căutat pe piața second-hand. Revenind la iPhone 6s, ne-am putea aștepta și la un upgrade al camerei frontale, dar și unul ce privește rezoluția display-ului de 4.7 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×