Super conceptul N78, sau cum ar fi aratat primul Nokia cu touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.561 ori
<b>Super conceptul N78, sau cum ar fi aratat primul Nokia cu touchscreen</b>Stim ca telefonul Nokia N78 exista deja, dar asta nu ii impiedica pe designeri sa isi imagineze cum ar fi aratat handsetul, daca producatorul finlandez s-ar fi decis sa il doteze cu touchscreen. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, handsetul are...

Stim ca telefonul Nokia N78 exista deja, dar asta nu ii impiedica pe designeri sa isi imagineze cum ar fi aratat handsetul, daca producatorul finlandez s-ar fi decis sa il doteze cu touchscreen.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, handsetul are un design ciudat, abatandu-se de la stilul iPhone si parand "intors cu susul in jos". Designul ii apartine lui Mohamad Moradi, creatorul lui LG Butterfly si al telefoanelor Sony Ericsson si Nokia din seria imaginara MC. Handsetul pare a fi un slider, iar partea sa glisanta pare a fi fost plasata peste un terminal normal cu ajutorul Photoshopului.

In orice caz, apreciem initiativa designerului si ne imaginam ca handsetul este unul 3G de vreme ce poseda o camera frontala, rivalizand astfel cu succes cu iPhone, cel putin in lumea imaginara in care el exista cu touchscreen si nu sub aceasta forma.

Sursa: Concept Phones

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×