iPhone 3GS deja epuizat! (varianta precomandta)

1.551 ori
<b>iPhone 3GS deja epuizat! (varianta precomandta)</b>"Americanii-s de vina" ar putea fi motto-ul zilei, acum ca am aflat ca stocul de precomenzi al lui iPhone 3GS prin operatorul AT&T a fost epuizat... Urmatoarea miscare este fanatismul fanilor Apple, care deja stau la coada pentru terminalul care se va...

"Americanii-s de vina" ar putea fi motto-ul zilei, acum ca am aflat ca stocul de precomenzi al lui iPhone 3GS prin operatorul AT&T a fost epuizat... Urmatoarea miscare este fanatismul fanilor Apple, care deja stau la coada pentru terminalul care se va lansa in data de 19 iunie.

Coada pare cu atat mai ridicola cu cat stim deja ce poate noul terminal "de 2 ori mai rapid decat iPhone 3G". Acelasi design, aceleasi specificatii (mai mult sau mai putin) si o camera de 3.2 megapixeli, care poate impresiona pe cineva care nu a aflat ca Sony Ericsson proiecteaza chiar un terminal cu camera de 20 de megapixeli.

sold out

Un semi-fanatism a putut fi remarcat si in Romania in 2008, atunci cand Apple iPhone 3G a fost lansat la Orange Concept Store si a fost intampinat de o multime nerabdatoare. Revenind la publicul din SUA, cei care au comandatat noul iPhone 3GS inainte de 12 iunie, vor primi handseturile la timp, in vreme ce ghinionistii care au facut comanda dupa aceasta data, vor primi telefoanele dupa 7, pana la 14 zile de la data comenzii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×