Nokia N97 a sosit in Romania! Prima experienta hands on cu smartphone-ul Nokia

4.747 ori
<b>Nokia N97 a sosit in Romania! Prima experienta hands on cu smartphone-ul Nokia</b>Bloggerul de la utestme.com a avut sansa de a face prima analiza rapida a smartphone-ului Nokia N97, cel putin prima pentru un blogger care scrie in romana. Concluziile in legatura cu handsetul le aflati mai jos. Terminalul are o ergonomie excelenta,...

Bloggerul de la utestme.com a avut sansa de a face prima analiza rapida a smartphone-ului Nokia N97, cel putin prima pentru un blogger care scrie in romana. Concluziile in legatura cu handsetul le aflati mai jos.

Terminalul are o ergonomie excelenta, astfel ca atunci cand tastatura este expusa, puteti folosi atat tastele, cat si ecranul touch. Pozitia telefonului cu tastatura glisanta deschisa aminteste de cea a unui controller PlayStation, astfel ca degetele aratatoare vor prinde bine conturul rotunjit al colturilor.

Nokia N97 in Romania

Bloggerul afirma ca N97 este impresionant ca dimensiuni, iar unghiul fata de baza/tastatura pozitioneaza perfect display-ul fata de utilizator. Tastura smartphone-ului va necesita o perioada de acomodare, in special din cauza faptului ca tasta "T" si Enter sunt greu de atins, dar distanta dintre butoane este perfecta (nu veti apasa 2 taste simultan din greseala).

Suntem surprinsi ca utilizatorul a rescris caracterele de pe tastatura, ele nefiind prea clare, defect care speram sa nu fie prezent la toate modelele N97 :-).

Puteti fabrica propriul Nokia N97, cu ajutorul ghidului de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×