iPhone 3GS va costa 700 de euro in Italia, probabil 800 in Romania

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.112 ori
<b>iPhone 3GS va costa 700 de euro in Italia, probabil 800 in Romania</b>Un blog italian de specialitate a scapat informatii despre noul iPhone 3GS, care va fi disponibil prin Vodafone, cel putin in Italia, la preturi cuprinse intre 600 si 700 de euro. Astfel, noul iPhone devine un produs destinat elitelor, de vreme ce el...

Un blog italian de specialitate a scapat informatii despre noul iPhone 3GS, care va fi disponibil prin Vodafone, cel putin in Italia, la preturi cuprinse intre 600 si 700 de euro.

Astfel, noul iPhone devine un produs destinat elitelor, de vreme ce el costa 619 euro, in varianta de 16 GB, respectiv 719 euro in varianta de 32 GB. Terminalul va sosi in Romania in luna iulie, probabil la pretul de 800 de euro, dupa cum suntem obisnuiti. Operatorul ales pentru comercializare va fi cel mai probabil Orange, traditional deja pentru iPhone in Romania.

Ramane de vazut daca vom mai vedea o coada in fata lui Orange Concept Store din Bucuresti in data cand iPhone 3GS isi face debutul in tara, avand in vedere preturile exorbitante care ni se pregatesc. Suntem totusi siguri ca se vor vinde macar cateva sute de unitati in prima zi, deoarece romanul uita si de ratele la casa si masina cand da ochii cu un handset multi-touch branduit Apple.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×