iPhone 4 de 100 de carate, costa "doar" 8 milioane de dolari... iata-l!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.907 ori
<b>iPhone 4 de 100 de carate, costa "doar" 8 milioane de dolari... iata-l!</b>Daca aveti prea multi bani de cheltuit in ciuda crizei, aflati ca a aparut un nou model de Bugatti si ca Stuart Hughes a customizat un iPhone 4 cu diamante. Acest nume este cunoscut de cei care doresc un telefon unic si apeleaza la acest artist pentru a...

Daca aveti prea multi bani de cheltuit in ciuda crizei, aflati ca a aparut un nou model de Bugatti si ca Stuart Hughes a customizat un iPhone 4 cu diamante. Acest nume este cunoscut de cei care doresc un telefon unic si apeleaza la acest artist pentru a le impodobi handseturile cu pietre pretioase sau aur.

Dupa ce a realizat un iPhone 4 de 20.000 de dolari, Stuart a trecut la nivelul urmator, creand "cel mai scump telefon din lume". Este vorba tot despre un iPhone 4, dar unul acoperit cu peste 500 de diamante, care insumeaza 100 de karate. Artistul a creat doua astfel de modele pentru un client australian, iar ele vor fi livrate in cutii speciale din granit.

Pretul unui astfel de iPhone este de aproape 8 milioane de dolari, deci Paris Hilton va trebui sa renunte la banii de buzunar pe o luna pentru a-l achizitiona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×