Microsoft ofera aprobarea pentru noua tehnologie touch Synaptics, implementata pe modele WP7

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 976 ori
<b>Microsoft ofera aprobarea pentru noua tehnologie touch Synaptics, implementata pe modele WP7</b>Microsoft a oferit recent aprobarea oficiala pentru tehnologia Synaptics ClearPad, pe care se bazeaza ecrane capacitive touch ce vor fi folosite pe telefoane Windows Phone 7. Synaptics a dezvoltat o solutie pe baza careia sunt create display-uri touch...

Microsoft a oferit recent aprobarea oficiala pentru tehnologia Synaptics ClearPad, pe care se bazeaza ecrane capacitive touch ce vor fi folosite pe telefoane Windows Phone 7.

Synaptics a dezvoltat o solutie pe baza careia sunt create display-uri touch pentru terminale portabile, care suporta navigare, scrolling, control virtual si alte gesturi intuitive. Sistemul ClearPad ofera suport pentru pana la 10 puncte multi-touch pentru input. Prin recenta certificare oferita de Microsoft, producatorii de telefoane vor crea handseturi care sa rivalizeze cu iPhone si alte handseturi touch recent lansate.

Microsoft a incheiat parteneriate cu producatori de componente, printre care se numara si Qualcomm, incercand sa ofere OEM-urilor o posibilitate de a realiza terminale Windows Phone 7 mai ieftine si mai performante.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×