Produse evoMAG.ro

Microsoft ofera aprobarea pentru noua tehnologie touch Synaptics, implementata pe modele WP7

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 892 ori
<b>Microsoft ofera aprobarea pentru noua tehnologie touch Synaptics, implementata pe modele WP7</b>Microsoft a oferit recent aprobarea oficiala pentru tehnologia Synaptics ClearPad, pe care se bazeaza ecrane capacitive touch ce vor fi folosite pe telefoane Windows Phone 7. Synaptics a dezvoltat o solutie pe baza careia sunt create display-uri touch...

Microsoft a oferit recent aprobarea oficiala pentru tehnologia Synaptics ClearPad, pe care se bazeaza ecrane capacitive touch ce vor fi folosite pe telefoane Windows Phone 7.

Synaptics a dezvoltat o solutie pe baza careia sunt create display-uri touch pentru terminale portabile, care suporta navigare, scrolling, control virtual si alte gesturi intuitive. Sistemul ClearPad ofera suport pentru pana la 10 puncte multi-touch pentru input. Prin recenta certificare oferita de Microsoft, producatorii de telefoane vor crea handseturi care sa rivalizeze cu iPhone si alte handseturi touch recent lansate.

Microsoft a incheiat parteneriate cu producatori de componente, printre care se numara si Qualcomm, incercand sa ofere OEM-urilor o posibilitate de a realiza terminale Windows Phone 7 mai ieftine si mai performante.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×