iPhone 4 de 64GB descoperit În Hong Kong, Împreună cu versiunea de culoare albă

3.389 ori
<b>iPhone 4 de 64GB descoperit În Hong Kong, Împreună cu versiunea de culoare albă</b>Noi scăpări din tabăra Apple ne dezvăluie informații despre un posibil iPhone de nouă generație... Deocamdată este vorba despre un prototip de iPhone cu 64 GB memorie internă, descoperit în Hong Kong. Acesta este marcat "XX", semn că avem de-a...

Noi scăpări din tabăra Apple ne dezvăluie informații despre un posibil iPhone de nouă generație... Deocamdată este vorba despre un prototip de iPhone cu 64 GB memorie internă, descoperit în Hong Kong. Acesta este marcat "XX", semn că avem de-a face cu un prototip, care poartă și numele de cod 995-6049LL.

Apple nu a lansat până acum un iPhone cu mai mult de 32 GB memorie internă, deoarece memoria Flash nu a ajuns încă la prețuri destul de reduse pentru o astfel de implementare. Dacă prețurile vor scădea în 2011, atunci este posibil să vedem și un astfel de iPhone pe piață, mai ales dacă este vorba de iPhone 5, lansat în vară.

O altă scăpare care vine tot din Hong Kong este cea a unui iPhone de culoare albă, model văzut tot mai des în China, însoțit de ambalaje ce nu par deloc falsuri. Aceste apariții par a fi semne că varianta albă a lui iPhone 4 este în sfârșit gata de comercializare globală și asta cu 3-4 luni înainte de debutul lui iPhone 5. Să fie oare prea târziu pentru că handsetul să mai facă valuri?

iPhone 4 de 64GB descoperit În Hong Kong, Împreună cu versiunea de culoare albă

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×