Android și Windows 7 pe aceeași tabletă? Da, acum pe ViewSonic ViewPad 10

Autor:  | Publicat în:  ViewSonic 1.487 ori
<b>Android și Windows 7 pe aceeași tabletă? Da, acum pe ViewSonic ViewPad 10</b>ViewSonic tocmai a anunțat disponibilitatea noii tablete ViewPad 10, care are ca atuu sistemul său dual boot, ce îi permite să ruleze Android sua Windows 7, în funcție de preferințele utilizatorului. Tableta este bazată pe platforma Intel Atom și...

ViewSonic tocmai a anunțat disponibilitatea noii tablete ViewPad 10, care are ca atuu sistemul său dual boot, ce îi permite să ruleze Android sua Windows 7, în funcție de preferințele utilizatorului. Tableta este bazată pe platforma Intel Atom și vine cu specificațiile pe care le aflați mai jos.

Terminalul folosește un display touch de 10 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar procesorul sau este un Intel Atom la 1.66GHz, însoțit de 2 GB de memorie RAM. ViewSonic ViewPad 10 vine cu suport WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 și o cameră frontală de 1.3 megapixeli utilizată pentru videoconvorbiri.

Tableta poate boota fie Android 1.6, fie Windows 7 și aflăm că ViewPad 10 costă 599 de dolari în varianta cu 16 GB SSDmemorie internă și Windows 7 Home Premium, respectiv 679 de dolari în versiunea cu SSD de 32 GB și Windows 7 Professional. Terminalul este disponibil de azi.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×