iPhone 4 În oferta Cosmote România! Confirmat oficial și gata de a concura cu celelalte versiuni locale

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.036 ori
<b>iPhone 4 În oferta Cosmote România! Confirmat oficial și gata de a concura cu celelalte versiuni locale</b>După ce Orange a lansat în premieră iPhone 4 în România, cu o serie de oferte imbatabile, Vodafone a anunțat la rândul său includerea acestui terminal în portofoliul său și acum și Cosmote se alătură acestor operatori, anunțând același...

După ce Orange a lansat în premieră iPhone 4 în România, cu o serie de oferte imbatabile, Vodafone a anunțat la rândul său includerea acestui terminal în portofoliul său și acum și Cosmote se alătură acestor operatori, anunțând același smartphone. Deocamdată știm că handsetul va sosi în curând în oferta acestei companii, fără a fi menționat vreun preț sau o dată de lansare.

Aflam la un moment dat că Orange ar pregăti o ofertă surpriză, cu iPhone 4 la 99 de euro pentru a contracara lansarea telefonului prin rivalul Vodafone, dar nu am văzut încă o astfel de superofertă. în schimb, ultimele zvonuri din "tabăra roșie" menționau un pret de aproximativ 350 de euro pentru iPhone 4, prin Vodafone.

Daca prețul de 99 de euro se materializează la Orange, ne întrebăm cum va plusa Cosmote România pentru a atrage clienții către varianta sa de terminal? Abonamente mai atractive? Bonusuri? Mii de minute în stilul clasic al operatorului? Mai multe detalii vom primi probabil în perioada Crăciunului!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×