Orange lanseaza telefonul pentru persoanele in varsta: ZTE S302

Autor:  | Publicat în:  ZTE 3.001 ori
<b>Orange lanseaza telefonul pentru persoanele in varsta: ZTE S302</b>Orange a realizat o premiera pe piata din Romania, lansand un telefon special creat pentru persoanele in varsta, modelul ZTE S302. Acest handset vine cu radio FM si lanterna, iar ecranul sau va afisa caracterele foarte vizibil. &nbsp; &nbsp; Telefonul...

Orange a realizat o premiera pe piata din Romania, lansand un telefon special creat pentru persoanele in varsta, modelul ZTE S302. Acest handset vine cu radio FM si lanterna, iar ecranul sau va afisa caracterele foarte vizibil.

Telefonul vine cu un volum puternic, tastatura cu cifre mari si redare vocala a cifrelor tastate. De asemenea, seniorii care folosesc acest handset vor benefica de apelare rapida si vor putea folosi un buton pentru apeluri de urgenta. ZTE S302 va debuta pe piata in data de 13 mai in oferta Senior, la preturi ce pornesc de la 1 euro (TVA inclus).

Ofera Senior include si un abonament cu 500 de minute pentru apeluri in retea si catre orice retea fixa nationala, cu 6 euro pe luna. Orange adreseaza acesta oferta pensionarilor, astfel ca activarea terminalului se va putea realiza in orice magazin sau partener Orange, fiind necesar talonul de pensie al clientului.

Puteti achizitiona telefonul ZTE S302 si separat, la preturi ce pornesc de la 9 euro (TVA inclus).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×