LG Doubleplay (Flip II), telefon dual display prezentat În imagini oficiale ajunse pe web prea devreme

Autor:  | Publicat în:  LG 1.540 ori
<b>LG Doubleplay (Flip II), telefon dual display prezentat În imagini oficiale ajunse pe web prea devreme</b>LG Flip II, cunoscut drept T-Mobile Doubleplay în SUA este un terminal inedit prin faptul că include atât un ecran touch principal, cât și o tastatură glisantă, care în mijlocul său încorporează un display secundar. Ei bine, acum avem și...

LG Flip II, cunoscut drept T-Mobile Doubleplay în SUA este un terminal inedit prin faptul că include atât un ecran touch principal, cât și o tastatură glisantă, care în mijlocul său încorporează un display secundar. Ei bine, acum avem și imagini cu acest inedit terminal și chiar imagini oficiale, care au ajuns pe web din greșeală.

Avem de-a face aici cu un telefon Android, care a fost prezent sub formă de zvonuri pe site-urile de specialitate încă din august. Flip II pare a avea o tastatură fizică puțin cam incomodă, tastele fiind înghesuite de dragul includerii ecranului secundar. Totuși, sunt sigur că se vor găsi destui fani ai textingului (adolescenți) care să vadă în acest model o alternativă la cel mai nou Sidekick și să îl cumpere.

LG a încercat aici să iasă în evidență, să se diferențieze față de rivalii săi printr-un design unic. Flip II se presupune că ar sosi cu un ecran touch cu rezoluție de 320 x 480 pixeli (principal) și o cameră de 5 megapixeli. Data sa de lansare în SUA este 2 noiembrie, iar prețul este de 149.99 dolari cu abonament T-Mobile nou pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×