Vino și testează un Nokia N9 În marile orașe din țară! Iată orașele și locurile unde au loc teste!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.262 ori
<b>Vino și testează un Nokia N9 În marile orașe din țară! Iată orașele și locurile unde au loc teste!</b>Dacă noi de la Mobilissimo suntem destul de norocoși încât să fi pus mâna pe un Nokia N9 chiar din luna iunie, acum puteți și voi să testați primul telefon MeeGo din lume. Nokia va pune la dispoziție sesiuni demo în toată țara, începând de...

Dacă noi de la Mobilissimo suntem destul de norocoși încât să fi pus mâna pe un Nokia N9 chiar din luna iunie, acum puteți și voi să testați primul telefon MeeGo din lume. Nokia va pune la dispoziție sesiuni demo în toată țara, începând de săptămâna viitoare.

începând de pe 17 octombrie și până pe 21 octombrie, veți putea atinge, testa și naviga pe Nokia N9, primul telefon cu MeeGo OS și cu o carcasă unică din policarbonat. Demonstrații vor fi disponibile în Iași, Constanta, București, Cluj Napoca, Brașov și Timișoara. Rețineți că acesta Demo Days au locuri limitate și trebuie să vă înscrieți comunicând pe Twitter cu @nokiaromania.

Mai jos găsiți locurile și orele unde găsiți acest inovator smartphone cu ecran AMOLED de 3.9 inchi și camera de 8 megapixeli Carl Zeiss. Până acum suntem încântați de handset, unboxingul îl găsiți aici, iar review-ul vine și el în curând!

  • Iasi - 17 octombrie, Pensiunea VILA GRANDE, Str. Călărași, nr. 14, Sala Vila Grande – ora 18:00
  • Constanta - 17 octombrie, Hotel IBIS, Bd. Mircea cel Bătrân, nr. 39B-41, Sala Decebal – ora 18:00
  • Bucuresti - 19 octombrie, Hotel Howard Johnson, Calea Dorobanti 5-7, Sala Nevada – ora 18:00
  • Cluj Napoca - 19 octombrie, Hotel Capitolina, Str. Victor Babes nr. 35, Sala de Conferinte – ora 18:00
  • Brasov - 20 octombrie, Hotel Kolping, Str. Petofi Sandor, Nr. 27, Sala Transilvania – ora 18:00
  • Timisoara - 20 octombrie, Hotel NH, J.H. Pestalozzi 1A, Sala Madrid – ora 18:00
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×