Urgent Curier are acum aplicație Android, disponibilă În Google Play Store

2.540 ori
<b>Urgent Curier are acum aplicație Android, disponibilă În Google Play Store</b>Iată încă o aplicație românească în Google Play Store, de această dată cea Urgent Curier, pe care o vedeți în capturile de ecran de mai jos. Softul a fost lansat în această săptămână și necesită Android 2.1 sau o versiune ulterioară....

Iată încă o aplicație românească în Google Play Store, de această dată cea Urgent Curier, pe care o vedeți în capturile de ecran de mai jos. Softul a fost lansat în această săptămână și necesită Android 2.1 sau o versiune ulterioară. Aplicația ocupă doar 524 Kb și este disponibilă gratuit.

Aplicația Urgent Curier include un calculator de tarife, posibilitatea de a urmări expediția, o secțiune de Noutăți și de contact. în plus vă puteți autentifica, dacă aveți cont și să urmăriți pachetele trimise folosind codul AWB. Interfața principală include o zonă de comenzi, AWB-uri, facturi și decont. Aveți și un istoric AWB-uri și posibilitatea de a suna la Urgent Curier direct din aplicație. După aplicații ca Speed Taxi sau cele pentru orientare urbană, acest soft este încă unul pe lista aplicațiilor utile din România.

Urgent Curier are acum aplicație Android, disponibilă În Google Play Store

Avem și aplicațiile pentru vizionarea canalelor TV romanești pe mobil, o aplicație pentru Liga 1 de fotbal și numărul lor tot crește. Ce aplicație mi-aș dori eu ar fi una de transport în comun, dar bine pusă la punct, cu programe clare, rute și devieri, o hartă detaliată și alte aspecte de acest gen. între timp puteți descărca aplicația Urgent Curier de aici.

Urgent Curier are acum aplicație Android, disponibilă În Google Play Store

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×