Primele componente de iPhone 5 apar! Iată butonul Home!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.408 ori
<b>Primele componente de iPhone 5 apar! Iată butonul Home!</b>în plină avalanșa de zvonuri despre Samsung Galaxy S III și un posibil iPad Mini, iată că revine în centrul atenției și iPhone 5. De această dată avem ocazia să îi vedem butonul Home, ajuns cumva pe Internet sub formă de fotografii....

în plină avalanșa de zvonuri despre Samsung Galaxy S III și un posibil iPad Mini, iată că revine în centrul atenției și iPhone 5. De această dată avem ocazia să îi vedem butonul Home, ajuns cumva pe Internet sub formă de fotografii. Retailerul chinez de componente TVC Mall este cel care a pus la vânzare aceste butoane.

Compania afirma că e vorba de butoane de iPhone 5, pe care le oferă în alb și negru. De remarcat faptul că aceste butoane sunt ușor diferite față de cele rotunjite prezente pe precedentele terminale iOS. Noul buton are o formă de pătrat cu margini rotunjite, exact ca și iconurile aplicațiilor din iOS. Totuși partea centrală a butonului este rotunjită, exact ca pe terminalele existente. TVC Mall afirma că noul buton este diferit de cel de pe iPhone 4 și iPhone 4S, fiind rotund în centru și pătrat în exterior.

E foarte posibil ca această modificare nici măcar să nu fie observată de cei care vor folosi un iPhone 5, mai ales că nu se știe dacă zona pătrată va fi complet integrată în fațada telefonului sau va fi separată. Dacă ne luăm după această scăpare se pare că zvonurile cu privire la renunțarea la butonul Home în favoarea gesturilor sau a unei zone touch sunt nefondate. TVC Mall are obiceiul de poștă componente autentice de terminale iOS cu mult înainte de lansarea lor, deci tind să cred acest buton e real.

Primele componente de iPhone 5 apar! Iată butonul Home!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×