iPhone 5s unboxing: upgrade Însemnat pentru iPhone 5, software ușor dezamăgitor la primul contact (Video)

4.999 ori
<b>iPhone 5s unboxing: upgrade Însemnat pentru iPhone 5, software ușor dezamăgitor la primul contact (Video)</b>Azi am avut primul contact cu iPhone 5s, prin intermediul celor de la PC Commerce, care au oferit în teste acest telefon. Vedeți mai jos un clip video cu unboxing-ul acestui smartphone, care costă 4.966 în oferta retailerului. în cazul în care vă...

Azi am avut primul contact cu iPhone 5s, prin intermediul celor de la PC Commerce, care au oferit în teste acest telefon. Vedeți mai jos un clip video cu unboxing-ul acestui smartphone, care costă 4.966 în oferta retailerului. în cazul în care vă întrebați, PCCommerce a avut 8 bucăți la dispoziție, toate Space Gray ca și acest model.

Telefonul a fost anunțat oficial pe 10 septembrie, lansat în magazinele din SUA și alte câteva tări pe 20 septembrie și a ajuns în sfârșit pe masa de teste Mobilissimo.ro. în cutia sa găsim căștile Earpods, cablul Lightning, cheița metalică pentru accesul la slotul nano SIM și încărcătorul. Evident se regăsesc și obișnuitele abțibilduri și manuale Apple.

iPhone 5s unboxing: upgrade Însemnat pentru iPhone 5, software ușor dezamăgitor la primul contact (Video)

Handsetul are aceleași dimensiuni ca și iPhone 5, iar la prima vedere butonul sau Home se simte parcă puțin mai adâncit și mai puțin definit. Sub carcasă se află un procesor dual core Apple A7 de 1.3 GHz, cu arhitectură 64 bit, plus coprocesor M7 pentru detectarea mișcărilor. în zona frontală se află același display de 4 inch cu rezoluție Retina ca și pe iPhone 5.

iPhone 5s unboxing

iPhone 5s cântărește 112 grame și încorporează o cameră de 8 MP cu bliț dual LED True Tone. Ați văzut în acțiune și scannerul de amprente Touch ID de sub butonul Home, căruia îi ia ceva timp să scaneze prima amprentă, dar apoi e mult mai rapid. Camera vine cu funcții ca slow motion la 120 FPS, panorama la 30 FPS, stabilizare automată a imaginii și multe altele.

iPhone 5s unboxing: upgrade Însemnat pentru iPhone 5, software ușor dezamăgitor la primul contact (Video)

Remarc faptul că atunci când ținem telefonul în landscape, opțiunile camerei rămân în portrait, ceea ce e ușor neplăcut. iOS 7 nu îmi place, dar e doar o opțiune personală și chestiune de obișnuință. Personal mi se pare că s-a exagerat cu minimalismul în special la Safari, ale cărui opțiuni par linii difuze pe o foaie de hârtie a unui preșcolar.

iPhone 5s unboxing

Revenim cu un review detaliat în următoarele zile și cu mostre foto din belșug realizate cu camera sa. Până acum nu pot să zic că sunt foarte impresionat... Vă aștept comentariile pe Forum și mulțumim celor de la PC Commerce.

iPhone 5s unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×