Cea mai subțire tabletă din România ar putea fi un model Allview; Iată un teaser!

1.360 ori
<b>Cea mai subțire tabletă din România ar putea fi un model Allview; Iată un teaser!</b>Allview ne pregătește de începutul verii nu cu haine subțiri ci cu tablete subțiri, dacă ne luăm după teaserul de mai jos. Avem cu toții ca punct de reper Sony Xperia Z2 Tablet la capitolul grosime scăzută, dar oare a venit momentul ca el să...

Allview ne pregătește de începutul verii nu cu haine subțiri ci cu tablete subțiri, dacă ne luăm după teaserul de mai jos. Avem cu toții ca punct de reper Sony Xperia Z2 Tablet la capitolul grosime scăzută, dar oare a venit momentul ca el să fie detronat?

în acest moment deținătorul de record e device-ul Sony, cu o talie de 6.4 mm și ei se remarcaseră și prin grosimea scăzută a lui Xperia Z Ultra. Allview promite pentru 22 mai "o linie subțire între tehnologie și viață", prin intermediul imaginii teaser. Privind cu atenție imaginea observăm o tabletă subțire în culori în două tonuri, sau poate e vorba de două sisteme de operare diferite?

în oric caz se pare că vom primi fie un terminal care are carcasa parțial aurie sau o variantă aurie a noii tablete. Dacă memoria nu mă înșeală Allview Vivo i8 a fost o tabletă destul de subțire, deci permiteți-mi să speculez că noul venit ar putea adopta și el un procesor Intel și să facă parte din seria Vivo, cunoscută pentru designul slim. Ce credeți, poate fi vorba de o tabletă dual OS Windows - Android?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×