iPhone 6 primeşte o nouă cutie, cu o randare a telefonului imprimată pe capac

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.219 ori
<b>iPhone 6 primeşte o nouă cutie, cu o randare a telefonului imprimată pe capac</b>Varianta originală a cutiei lui iPhone 6, cea pe care o deschideam la recenzia de acum un an era mată şi doar cu un model &icirc;n relief al handsetului, fără vreun imprimeu. Ei &nbsp;bine, se pare că &icirc;n Asia au apărut şi noi variante de...

Varianta originală a cutiei lui iPhone 6, cea pe care o deschideam la recenzia de acum un an era mată şi doar cu un model în relief al handsetului, fără vreun imprimeu. Ei  bine, se pare că în Asia au apărut şi noi variante de cutii pentru iPhone 6, după cum vedeţi mai jos.

Evident, am putea avea de-a face cu un fals, de aceea privim cu precauţie această poveste. Remarcăm şi că această cutie e glossy şi nu mata, deşi ar putea fi vina foliei aplicate peste. Pe capacul cutiei e imprimată o randare a unui iPhone 6, cu o crizantemă pe ecran. Având în vedere predilecţia lui Tim Cook pentru a orienta afacerile Apple către China, să deducem că aceasta e o versiune localizată de cutie?

Ambalaj iPhone 6

iPhone 6s are un imprimeu similar, dar diferă fotografia de pe ecranul handsetului, fiind o imagine abstracta. De ce ar risca oare Apple ca aceste două generaţii de handseturi să aibă cutii similare? Rămâne să primim confirmarea dacă ambalajul e real şi să aşteptăm astfel de cutii şi în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×