iPhone 6 și iPhone 5S au fost designuri influențate de Steve Jobs

1.438 ori
<b>iPhone 6 și iPhone 5S au fost designuri influențate de Steve Jobs</b>înainte ca iPhone 5 să se lanseze auzisem că nu acest model, ci următorul ar fi fost proiectul lui Steve Jobs, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre implicarea fostului CEO în astfel de inițiative. Acum că ne apropiem de debutul noului...

înainte ca iPhone 5 să se lanseze auzisem că nu acest model, ci următorul ar fi fost proiectul lui Steve Jobs, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre implicarea fostului CEO în astfel de inițiative. Acum că ne apropiem de debutul noului handset Apple, au reapărut zvonurile de acest gen.

Conform unei noi serii de zvonuri, Jobs ar fi fost implicat în designul lui iPhone 5S și iPhone 6. Se pare că iPhone 5S ar trebui să sosească fie în această vară, fie în toamna, în vreme ce iPhone 6 va debuta în 2014, la 3 ani după moartea lui Steve Jobs. Vă reamintesc că în octombrie 2011 publicația The Daily Mail scria că Steve Jobs și-a petrecut ultimul an din viața lucrând la o serie de produse pentru următorii 4 ani, inclusiv un HDTV, se pare.

De această dată informația că Jobs ar fi avut de-a face cu iPhone 5S și 6 vine de la George Gascon, procuror din San Francisco, care a colaborat cu Apple. Aici există și o mică parte negativă pentru fanii Apple. Practic, compania din Cupertino are următoarele generații de terminal deja pregătite și oferă fanilor inovație cu porția, dozând gradul de noutate al smartphone-urilor sale.

Astfel, putem crede că un iPhone 6 Full HD cu camera de 13 megapixeli e deja pregătit, având chiar un CPU 8 core la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×