iPhone 6 și iPhone 5S au fost designuri influențate de Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.411 ori
<b>iPhone 6 și iPhone 5S au fost designuri influențate de Steve Jobs</b>înainte ca iPhone 5 să se lanseze auzisem că nu acest model, ci următorul ar fi fost proiectul lui Steve Jobs, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre implicarea fostului CEO în astfel de inițiative. Acum că ne apropiem de debutul noului...

înainte ca iPhone 5 să se lanseze auzisem că nu acest model, ci următorul ar fi fost proiectul lui Steve Jobs, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre implicarea fostului CEO în astfel de inițiative. Acum că ne apropiem de debutul noului handset Apple, au reapărut zvonurile de acest gen.

Conform unei noi serii de zvonuri, Jobs ar fi fost implicat în designul lui iPhone 5S și iPhone 6. Se pare că iPhone 5S ar trebui să sosească fie în această vară, fie în toamna, în vreme ce iPhone 6 va debuta în 2014, la 3 ani după moartea lui Steve Jobs. Vă reamintesc că în octombrie 2011 publicația The Daily Mail scria că Steve Jobs și-a petrecut ultimul an din viața lucrând la o serie de produse pentru următorii 4 ani, inclusiv un HDTV, se pare.

De această dată informația că Jobs ar fi avut de-a face cu iPhone 5S și 6 vine de la George Gascon, procuror din San Francisco, care a colaborat cu Apple. Aici există și o mică parte negativă pentru fanii Apple. Practic, compania din Cupertino are următoarele generații de terminal deja pregătite și oferă fanilor inovație cu porția, dozând gradul de noutate al smartphone-urilor sale.

Astfel, putem crede că un iPhone 6 Full HD cu camera de 13 megapixeli e deja pregătit, având chiar un CPU 8 core la bord.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×