iPhone 6 va avea procesor quad core? Apple A6 produs de compania TSMC

1.497 ori
<b>iPhone 6 va avea procesor quad core? Apple A6 produs de compania TSMC</b>După zvonurile care afirmau că iPhone 6 ar putea folosi un display Sharp, acum aflăm și detalii despre un posibil procesor al acestui terminal. Astfel, se pare că firma taiwaneză TSMC ar putea fi producătorul CPU-ului Apple A6, un eventual quad...

După zvonurile care afirmau că iPhone 6 ar putea folosi un display Sharp, acum aflăm și detalii despre un posibil procesor al acestui terminal. Astfel, se pare că firma taiwaneză TSMC ar putea fi producătorul CPU-ului Apple A6, un eventual quad core pentru generația de iPhone din 2012.

Până acum Apple apela la Samsung pentru a-i produce cipurile necesare, dar având în vedere recentele dueluri din sala de judecată, e posibil ca gigantul din Cupertino să caute un alt partener de încredere. Având în vedere avalanșa de produse quad core ce vor sosi la final de an (tableta Motorola cu procesor Nvidia Tegra 3, tableta Amazon, PlayStation Vita cu al său procesor quad core și altele), e foarte probabil ca și Apple să lanseze un telefon cu specificații similare anul viitor.

Aici apare altă problemă: Apple trebuie să lanseze un iPhone 5 care să fie totuși un rival pe seama lui Nexus 3, primul telefon quad core și primul Android Ice Creăm Sandwich. Dacă va aștepta până în vara/toamna viitoare pentru a lansa un prim iPhone quad core, Apple ar putea avea probleme cu rivali precum Samsung Galaxy S III, lansați între timp.

Să urmeze oare o surpriză în această toamnă, eventual un iPhone 5 quad core?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×