Network Toolkit, o aplicație iOS de diagnosticare a rețelelor și rezolvare a problemelor acestora

1.867 ori
<b>Network Toolkit, o aplicație iOS de diagnosticare a rețelelor și rezolvare a problemelor acestora</b>După ce v-am prezentat softul Monitive care evaluează uptime-ul site-urilor și performanța serverelor pe care se află acestea, iată o altă aplicație românească: Network Toolkit. în vreme ce Monitive rula pe BlackBerry și Android, Network...

După ce v-am prezentat softul Monitive care evaluează uptime-ul site-urilor și performanța serverelor pe care se află acestea, iată o altă aplicație românească: Network Toolkit. în vreme ce Monitive rula pe BlackBerry și Android, Network Toolkit va funcționa pe iPod, iPod touch și iPad.

Softul îl găsiți în iTunes la prețul de 6.99 dolari și având ultima actualizare realizată în aprilie. Aplicația a fost creată de către Codesignum Technologies și permite diagnosticarea rețelelor, având și o funcție de ping, un scanner de rețele, funcția traceroute, whois, port scanner, DNS query și subnet calculator.

Cu "Network Scanner" veți efectua o scanare pentru a descoperi terminalele conectate la rețeaua dumneavoastră locală (routere, computere, imprimante, telefoane și altele), chiar dacă acestea sunt invizibile în rețea. Fiecare terminal depistat va avea informații precum IP-uri, nume, adresă MAC, modelul de device și altele afișate pe terminalul dumnevoastră iOS.

 Network Toolkit, o aplicație iOS de diagnosticare a rețelelor și rezolvare a problemelor acestora

Browserul Bonjour este o altă funcție a aplicației, care scanează terminalele ce folosesc tehnologia Bonjour, cum e cazul computerelor și imprimantelor. Cu monitorul de rețea din Network Toolkit puteți monitoriza host-uri, fie pe bază de IP sau porturi TCP și UDP. Găsiți softul aici și aflați că el ocupa doar 5.3 MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×