Telefonul uriaș - Samsung Galaxy Q sosește cu un ecran de 5.3 inchi la IFA 2011?

1.631 ori
<b>Telefonul uriaș - Samsung Galaxy Q sosește cu un ecran de 5.3 inchi la IFA 2011?</b>Dacă ni se părea extrem de mare un ecran de 4.7 inchi pe HTC Eternity, iată că Samsung ar putea depăși această limită, lansând un telefon dotat cu un ecran de 5.3 inchi. Handsetul ar putea fi expus în cadrul IFA 2011, desfășurat în luna...

Dacă ni se părea extrem de mare un ecran de 4.7 inchi pe HTC Eternity, iată că Samsung ar putea depăși această limită, lansând un telefon dotat cu un ecran de 5.3 inchi. Handsetul ar putea fi expus în cadrul IFA 2011, desfășurat în luna septembrie la Berlin.

Astfel, linia fină dintre smartphone și tabletă ar deveni încă o dată neclară, mai ales că avem și segmentul incert smartpad mai nou. Nou-venitul Samsung ar putea purta numele de Galaxy Q, iar ecranul său va fi un Super AMOLED Plus, probabil cu o rezoluție impresionantă. Android va fi sistemul de operare ales pentru acest model și ne întrebăm dacă Samsung ne va face o surpriză cu Android Ice Cream Sandwich sau poate cu Honeycomb pe acest model.

Oare care va fi limita de diagonală la care se vor opri producătorii de telefoane? Având în vedere că acest model vine cu un ecran mai mare decât cel al lui Dell Streak, care nici pentru o secundă nu a fost numit smartphone, putem deja să introducem Galaxy Q în segmentul de tablete..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×