Un telefon Windows Phone misterios şi neanunţat încă apare pe site-ul indian Zauba; Vine cu ecran de 4.7 inch

955 ori
<b>Un telefon Windows Phone misterios şi neanunţat încă apare pe site-ul indian Zauba; Vine cu ecran de 4.7 inch</b>Site-ul indian de import/export Zauba a mai fost sursă de scăpări şi &icirc;n trecut, iar azi descoperim pe lista lor un model de telefon Windows Phone. El este un device misterios, cu ecran de 4.7 inch şi nume de cod RM-1127. &nbsp; Acest model a...

Site-ul indian de import/export Zauba a mai fost sursă de scăpări şi în trecut, iar azi descoperim pe lista lor un model de telefon Windows Phone. El este un device misterios, cu ecran de 4.7 inch şi nume de cod RM-1127.

Acest model a fost importat în India de către Microsoft pentru testare şi vine cu un singur slot SIM. E cel mai probabil vorba despre un nou handset Lumia, iar el pare a fi un device de buget, pentru că valoarea declarată la vamă este de 72 de dolari. Microsoft pregăteşte o serie de noi terminale Windows Phone, asta e sigur, mai ales că a trecut ceva vreme şi de la ultimul său flagship.

În plus, avem nevoie de o întreagă gamă de modele cu Windows 10 for phones la bord, atât din seria Lumia 9xx, cât şi Lumia 8xx, Lumia 7xx, Lumia 6xx şi Lumia 5xx, una din acestea două din urmă fiind probabil şi cea care include modelul de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×