iPhone 8 ar putea să filmeze în 4K la 60 FPS atât cu camera frontală, cât şi cu cea din spate

1.179 ori
<b>iPhone 8 ar putea să filmeze în 4K la 60 FPS atât cu camera frontală, cât şi cu cea din spate</b>Sosesc în continuare și vești referitoare la camera duală de pe iPhone 8, modul capabil de captură video 4K Ultra HD la un frame-rate de 60fps. Până și camera frontală va putea filma la aceeași rezoluție, devenind astfel un telefon perfect pentru

Apple trebuie să găsească o metodă să astupe "scurgerile" lui Apple HomePod, altfel o să ajungem să aflăm totul despre iPhone 8 din leak-urile firmware-ului său. Cea mai nouă descoperire are de-a face cu faptul că viitorul iPhone ar urma să filmeze în 4K la 60 FPS, atât cu camera principală, cât şi cu cea frontală.

Recent am aflat despre o funcţie numită SmartCam pentru recunoaşterea automată a scenelor din fotografii şi care va sosi tot pe iPhone 8. Asta după ce aflasem despre recunoaşterea facială şi ecranul edge to edge al terminalului din acelaşi firmware HomePod. Revenind la scăparea cea mai nouă, sună plauzibil o captură video de acest gen, mai ales că procesorul Apple A11 de 10 nm are capabilităţi de acest gen.

În plus, odată cu iOS 11 Aple a făcut şi trecerea la formatul HEVC, care ocupă mai puţin spaţiu de stocare. Astfel, o filmare 4K e micşorată cu până la 50%. Zvonurile afirmă şi că această creştere de frame frate ar putea fi asociată cu funcţiile augmented reality pe care Tim Cook şi ai săi le tot pregătesc de un an deja. Un frame rate mai ridicat duce la o percepţie şi o interacţiune mai bună cu realitatea şi itemurile digitale aplicate peste ea, în jocuri şi aplicaţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×