iPhone-urile dual SIM confirmate de către China Telecom şi China Mobile prin teasere

917 ori
<b>iPhone-urile dual SIM confirmate de către China Telecom şi China Mobile prin teasere</b>Prin intermediul unor materiale teaser operatorii chinezi China Telecom și China Mobile au început să promoveze iPhone-ul dual-SIM care se pregătește de lansare. Este vorba despre modelul cu diagonală de 6.1 inch și ecran IPS LCD care va

Cred că ideea de "iPhone dual SIM" circulă prin zvonuri încă de când a apărut primul iPhone, dar au trecut 10 ani de atunci şi tot nu s-a concretizat. Acum iar apare o teorie de gen şi am învăţat să suflăm şi în iaurt, chit că pare totul plauzibil şi sunt şi dovezi de la operatori din China. Le aflaţi mai jos.

iPhone dual-SIM

Apple susţine de câţiva ani buni conceptul de eSIM, deschizând accesul la multiple reţele ale operatorilor, dar nu a implementat două sloturi SIM până acum. Aflaţi că operatorul China Telecom a postat pe pagina sa de Facebook un teaser care indică sosirea unui iPhone dual SIM. Nu e foarte clar care dintre modelele noi de iPhone apare aici, dar judecând după scăpări trecute şi indicii ale experţilor ar fi iPhone 9.

iPhone dual-SIM

E vorba despre modelul mai ieftin cu ecran LCD de 6.1 inch. Se pare că mai scăpase un model de telefon Apple dual SIM, dar acela arăta diferit. Sursele afirmă că terminalul va fi disponibil exclusiv în China, iar între timp au mai apărut două teasere cu desene cu un măr şi două SIM-uri înfipte în el. Acestea vin de la alt operator chinez, China Mobile de această dată.

Au mai pus şi un teaser cu 3 mere, semn că aşteptăm 3 iPhone-uri noi. Vă reamintesc că miercuri, 12 septembrie debutează noile telefoane Apple, în cadrul unui eveniment Apple. Să fi venit cu adevărat momentul trecerii la dual SIM?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×