iPhone aprobat de FCC

2.492 ori
<b>iPhone aprobat de FCC</b>Stim cu totii ca iPhone va fi lansat in mai putin de o luna, avand in vedere ca am fost bombardati recent cu diverse stiri si zvonuri in legatura cu terminalul celor de la Apple. Astazi soseste o veste aproape la fel de buna ca o livrare la domiciliu a...

Stim cu totii ca iPhone va fi lansat in mai putin de o luna, avand in vedere ca am fost bombardati recent cu diverse stiri si zvonuri in legatura cu terminalul celor de la Apple.

Astazi soseste o veste aproape la fel de buna ca o livrare la domiciliu a unui iPhone: FCC a aprobat punerea in vanzare a terminalului de la Apple in SUA. Documentele celor de la FCC ofera cateva date despre mult-asteptatul telefon, dar unele dintre ele contin mentiunea faptului ca toate pozele si manualul trebuie sa ramane confidentiale timp de 45 de zile de la acordarea aprobarii.

Aceste acte confirma faptul ca iPhone este un GSM dual-band, cu suport pentru 850 Mhz si 1900 Mhz si include Bluetooth si Wi-Fi 802.11g. De asemenea documentele arata ca modelul de iPhone care va fi disponibil peste o luna pe piata este modelul A1203, numar inscriptionat cu laser pe partea din spate a terminalului.

Nerabdatori, pornim numaratoarea inversa pana la punerea in vanzare a celui mai celebru telefon din lume la ora actuala.

FCC iPhone

FCC iPhone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×