Specificatiile tehnice pentru fratele geaman al iPhone - Meizu MiniOne

2.345 ori
<b>Specificatiile tehnice pentru fratele geaman al iPhone - Meizu MiniOne</b>Meizu MiniOne este un smartphone, care poate fi descris drept o minune a tehnologiei, datorita dotarilor sale, dar si a faptului ca reuseste sa semene atat de mult cu terminalul celor de la Apple, fara a fi asociat in vreun fel cu acea companie. Meizu...

Meizu MiniOne este un smartphone, care poate fi descris drept o minune a tehnologiei, datorita dotarilor sale, dar si a faptului ca reuseste sa semene atat de mult cu terminalul celor de la Apple, fara a fi asociat in vreun fel cu acea companie.

Meizu MiniOne include un procesor Samsung ARM11 la 533MHz si 128MB de SDRAM, ruland pe Windows CE 6. Lista de specificatii tehnice a acestui terminal il ridica la rangul de telefon high end, cu Bluetooth si conectivitate WiFi incluse, dar si un tuner DMB si un sistem de navigatie GPS. MiniOne suporta playbackul a numeroase tipuri de fisiere audio si video si este dotat cu un display TFT touchscreen cu 16 milioane de culori si rezolutie 720x480.

Utilizatorii terminalului de la Meizu vor putea beneficia de o camera VGA pentru apeluri pentru video-convorbiri si de o camera de 3 megapixeli pentru pozele standard. Exista doua variante de MiniOne: cea "mica" care are o memorie de 4GB si costa 260 de dolari si cea "mare" de 16GB care costa aproape dublu - 450 de dolari. Pretul maxim al noului terminal nu depaseste totusi valoarea unui iPhone si, in astfel de conditii, incepem sa ne intrebam daca a avut rost sa facem economii pentru a cumpara terminalul celor de la Apple, cand exista astfel de optiuni pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×