Telefoanele Nokia din Seria N pot acum rula Palm OS

3.186 ori
<b>Telefoanele Nokia din Seria N pot acum rula Palm OS</b>In cazul in care nu sunteti multumiti de performantele sistemului de operare Symbian pe telefonul dumnevoastra Nokia N95, puteti acum sa instalati OS-ul produs de Palm, savurand imbunatatirile acestuia. Sistemul de operare este disponibil pentru...

In cazul in care nu sunteti multumiti de performantele sistemului de operare Symbian pe telefonul dumnevoastra Nokia N95, puteti acum sa instalati OS-ul produs de Palm, savurand imbunatatirile acestuia.

Sistemul de operare este disponibil pentru terminalele Nokia din seria N, desi o lista cu acestea nu a fost anuntata inca, dar banuim ca puteti instala Palm Garnet pe N73 sau N95. Totusi, va trebui sa stiti ca procesul de instalare nu este atat de usor pe cat pare. Nu avem de-a face cu instalarea clasica, care presupune apasarea butonului "Enter" si folosirea unui executabil, urmand apoi un proces automat. Conform reprezentantilor Palm, " instalarea va fi posibila prin intermediul unui sistem de coduri care va permite folosirea unui sistem virtual pe terminalul N770, N800 sau N810 pe care il detineti".

Desi probabil suspectati ca aceasta inovatie este munca de cateva luni a unui hacker, se pare ca avem de-a face cu o aplicatie legala, disponibila gratuit, dar deocamdata in faza beta. Se pare ca Palm doreste sa se impuna pe piata, cucerindu-si rivalii de la Nokia, acum ca simte amenintarea cu nume greu - Android, venind direct de la Google si cei peste 30 de aliati ai sai. Totusi, pana la mijlocul anului 2008, Symbian detine suprematia OS-urilor mobile, dar nu Palm il va detrona ci probabil produsul branduit Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×