Produse evoMAG.ro

iPhone beneficiaza acum si de o aplicatie romaneasca

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.196 ori
<b>iPhone beneficiaza acum si de o aplicatie romaneasca</b>Arian Boioglu ne aduce o veste buna, informandu-ne ca o aplicatie creata de un roman este acum disponibila pe iPhone. Ea apartine lui MB Dragan si poarta numele de Mobione Maps. Pentru acest web app, developerii au portat/adaptat API-ul lui Yahoo Maps...

Arian Boioglu ne aduce o veste buna, informandu-ne ca o aplicatie creata de un roman este acum disponibila pe iPhone. Ea apartine lui MB Dragan si poarta numele de Mobione Maps.

Pentru acest web app, developerii au portat/adaptat API-ul lui Yahoo Maps pentru iPhone, iar Boioglu afirma ca prin intermediul aplicatiei pot fi vizualizate strazile din Bucuresti. De asemenea, prin Mobione Maps veti putea face zoom in/out, efectua o cautare de strada si va veti putea misca stanga-dreapta. Evident, aplicatia nu este perfecta, dar inceputul este excelent pentru developerii romani.

Boioglu are si o lista de doleante pentru developeri, una chiar pertinenta, ce include posibilitatea de a cauta offline folosind hartile incluse in aplicatii. De asemenea, "iPhone Man" doreste o aplicatie de sine statatoare (disponibila in Installer) si nu un webApp dependent de Safari. Boioglu ar dori si ca aplicatiile stil "Maps" sa permita zoomingul in/out prin double tap/pitch, nu prin +/- si sa aduca mai mult cu Google Maps, la nivel local (puncte de interes disponibile, pentru marile orase plus rute).

Acelasi Boioglu lanseaza ideea de a face un mare brainstorming intre cei priceputi in ale dezvoltarii de software pentru a-i ajuta pe cei de la MB Dragan sa dezvolte in continuare aplicatii pentru iPhone.

Aplicatia o gasiti la adresa: http://maps.mobione.ro/

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×