iPhone beneficiaza acum si de o aplicatie romaneasca

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.406 ori
<b>iPhone beneficiaza acum si de o aplicatie romaneasca</b>Arian Boioglu ne aduce o veste buna, informandu-ne ca o aplicatie creata de un roman este acum disponibila pe iPhone. Ea apartine lui MB Dragan si poarta numele de Mobione Maps. Pentru acest web app, developerii au portat/adaptat API-ul lui Yahoo Maps...

Arian Boioglu ne aduce o veste buna, informandu-ne ca o aplicatie creata de un roman este acum disponibila pe iPhone. Ea apartine lui MB Dragan si poarta numele de Mobione Maps.

Pentru acest web app, developerii au portat/adaptat API-ul lui Yahoo Maps pentru iPhone, iar Boioglu afirma ca prin intermediul aplicatiei pot fi vizualizate strazile din Bucuresti. De asemenea, prin Mobione Maps veti putea face zoom in/out, efectua o cautare de strada si va veti putea misca stanga-dreapta. Evident, aplicatia nu este perfecta, dar inceputul este excelent pentru developerii romani.

Boioglu are si o lista de doleante pentru developeri, una chiar pertinenta, ce include posibilitatea de a cauta offline folosind hartile incluse in aplicatii. De asemenea, "iPhone Man" doreste o aplicatie de sine statatoare (disponibila in Installer) si nu un webApp dependent de Safari. Boioglu ar dori si ca aplicatiile stil "Maps" sa permita zoomingul in/out prin double tap/pitch, nu prin +/- si sa aduca mai mult cu Google Maps, la nivel local (puncte de interes disponibile, pentru marile orase plus rute).

Acelasi Boioglu lanseaza ideea de a face un mare brainstorming intre cei priceputi in ale dezvoltarii de software pentru a-i ajuta pe cei de la MB Dragan sa dezvolte in continuare aplicatii pentru iPhone.

Aplicatia o gasiti la adresa: http://maps.mobione.ro/

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×