Vodafone achizitioneaza un dealer Orange din Botosani

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.459 ori
<b>Vodafone achizitioneaza un dealer Orange din Botosani</b>Vodafone Romania a preluat compania Vegastel 2007 SRL din Botosani, deal al Orange Romania, ne informeaza Wall-Street.ro. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei, in ce priveste aspectul legal. Cele 2 companii implicate in tranzactie nu au...

Vodafone Romania a preluat compania Vegastel 2007 SRL din Botosani, dealer al Orange Romania, ne informeaza Wall-Street.ro. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei, in ce priveste aspectul legal.

Cele 2 companii implicate in tranzactie nu au anuntat valoarea intelegerii, dar stim ca Vegastel include 60 de magazine, majoritate aflate in judetele Suceava, Botosani, Vaslui si Bucuresti. Prin noua intelegere, Vegastel devine dealer exclusiv al produselor si serviciilor oferite de Vodafone, asta dupa rebrandingul programat pentru perioada imediat urmatoare.

Nu este prima tranzactie de acest gen, daca luam in calcul faptul ca in 2007 Vodafone a preluat 55 de magazine detinute de Petrocom D&V Iasi, fie ele din Capitala sau in 25 de alte judete. Operatorul rival cu Orange a preluat si abonamentele incheiate de compania achizitionata. In aceeasi campanie de achizitii se incadreaza si cumpararea pachetului majoritar al Proton Tehnologies Suceava, aceasta din urma incluzand 73 de magazine ce ofera produse de telefonie mobila si servicii de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×