Motorola se apuca de "minerit" in Polonia

1.216 ori
<b>Motorola se apuca de "minerit" in Polonia</b>Furnizarea unor servicii performante si sigure pe o retea, atat la suprafata, cat si sub pamant a reprezentat punctul principal al conferintei "Libertate si Securitate" din Polonia. Cei de la Motorola au testat cu aceasta ocazie TETRA, o retea subterana...

Furnizarea unor servicii performante si sigure pe o retea, atat la suprafata, cat si sub pamant a reprezentat punctul principal al conferintei "Libertate si Securitate" din Polonia. Cei de la Motorola au testat cu aceasta ocazie TETRA, o retea subterana din minele de sare de la Wieliczka, la 130 de metri adancime.

Simularea presupunea desfasurarea unui razboi si a implicat utilizarea unor statii MTS si terminale handheld MTP850 pentru comunicarea vocala. In jur de 200 de persoane din industria telecomunicatiilor, dar si oficiali ai Guvernului si agenti de securitate au participat la conferinta si la teste, demonstrand performantele retelei de noua generatie TETRA. Aflandu-se intr-o situatie de razboi simulat, participantii au aflat cum poate fi utilizata aceasta retea radio privata in caz de criza.

TETRA se bazeaza pe solutia Dimetra IP Compact, care permite utilizatorilor sa porneasca de la un sistem vocal de baza si sa adauge noi feature-uri pe masura ce nevoile lor de comunicare sporesc. Astfel, utilizatorii vor putea avea acces si la transferuri de date, iar solutia va fi disponibila intr-o gama variata de frecvente, adecvate pietelor de desfacere Motorola. Principala problema rezolvata de catre TETRA este eliminarea blocajelor de retea, care-si fac aparitia in cazul unei situatii de criza (razboi, cutremur), prin intermediul unei infrastructuri sigure si performante, care suporta chiar si un volum mare de trafic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×