Nokia N82 cu camera de 5 megapixeli, surpriza din noiembrie?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.695 ori
<b>Nokia N82 cu camera de 5 megapixeli, surpriza din noiembrie?</b>Probabil meritand premiul de "cel mai mare zvon al anului", Nokia N82 isi va face probabil debutul pe 2 noiembrie, conform celor de la IntoMobile. N82 va reprezenta un competitor de marca pentru Sony Ericsson K850i, terminal care se va lansa in curand....

Probabil meritand premiul de "cel mai mare zvon al anului", Nokia N82 isi va face probabil debutul pe 2 noiembrie, conform celor de la IntoMobile.

N82 va reprezenta un competitor de marca pentru Sony Ericsson K850i, terminal care se va lansa in curand. Ambele vor include camere performante, dotate cu autofocus si flash xenon. Totusi, N82 va include si GPS, functie TV-out, dar si conectivitate HSDPA. Astfel, cel mai nou Nokia va primi statusul de vedeta mai repede decat ne asteptam, fiind totusi disponibil in magazine din 2008. Rivalitatea Sony Ericsson - Nokia se accentueaza incet incet, pe masura ce terminalele acestora incep sa semene cu o serie de clone ieftine ale unor handseturi deja existente.

Ideile originale par a se fi epuizat, atat la capitolul camera phone, cat si music phone, singura salvare venind din Asia. E posibil ca N82 sa fi fost deja anuntat in cadrul campaniei pe care v-o prezentam ieri, cu al sau site deschis comunicarii intre utilizatori prin mesaje scrise. Sa speram ca gigantul finlandez se va autodepasi, intrecandu-i si pe cei de la Sony Ericsson, care stagneaza deocamdata pregatind probabil o noua generatie de handseturi.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×