Nokia N82 cu camera de 5 megapixeli, surpriza din noiembrie?

3.749 ori
<b>Nokia N82 cu camera de 5 megapixeli, surpriza din noiembrie?</b>Probabil meritand premiul de "cel mai mare zvon al anului", Nokia N82 isi va face probabil debutul pe 2 noiembrie, conform celor de la IntoMobile. N82 va reprezenta un competitor de marca pentru Sony Ericsson K850i, terminal care se va lansa in curand....

Probabil meritand premiul de "cel mai mare zvon al anului", Nokia N82 isi va face probabil debutul pe 2 noiembrie, conform celor de la IntoMobile.

N82 va reprezenta un competitor de marca pentru Sony Ericsson K850i, terminal care se va lansa in curand. Ambele vor include camere performante, dotate cu autofocus si flash xenon. Totusi, N82 va include si GPS, functie TV-out, dar si conectivitate HSDPA. Astfel, cel mai nou Nokia va primi statusul de vedeta mai repede decat ne asteptam, fiind totusi disponibil in magazine din 2008. Rivalitatea Sony Ericsson - Nokia se accentueaza incet incet, pe masura ce terminalele acestora incep sa semene cu o serie de clone ieftine ale unor handseturi deja existente.

Ideile originale par a se fi epuizat, atat la capitolul camera phone, cat si music phone, singura salvare venind din Asia. E posibil ca N82 sa fi fost deja anuntat in cadrul campaniei pe care v-o prezentam ieri, cu al sau site deschis comunicarii intre utilizatori prin mesaje scrise. Sa speram ca gigantul finlandez se va autodepasi, intrecandu-i si pe cei de la Sony Ericsson, care stagneaza deocamdata pregatind probabil o noua generatie de handseturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×