Tonomate controlate prin telefonul mobil, prietenii bautorilor

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 966 ori
<b>Tonomate controlate prin telefonul mobil, prietenii bautorilor</b>Touch Tunes si LocaModa vor modifica 30.000 de tonomate muzicale, care vor putea fi controlate cu ajutorul telefonului mobil, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa va deplasati tocmai de la bar, prin multime pentru a gasi melodia preferata. Tonomatele...

Touch Tunes si LocaModa vor modifica 30.000 de tonomate muzicale, care vor putea fi controlate cu ajutorul telefonului mobil, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa va deplasati tocmai de la bar, prin multime pentru a gasi melodia preferata.

Tonomatele sunt conectate la media servere si suporta functii ca exportul de date catre retele de social networking ca FaceBook, MySpace sau Twitter. Interfata acestor noi tipuri de "jukebox" prezinta melodiile ascultate in diferite locuri, persoanele care le selecteaza, cine este la bar, continuturi generate de utilizatori si informatii obtinute de pe paginile de social networking ale persoanelor prezente.

Puteti chiar sa faceti cadou melodii persoanelor dragi. Singura problema este faptul ca exista destule puburi si baruri, in care semnalul telefoanelor mobile este cel putin jenant, astfel ca va fi extrem de greu sa folosim acest serviciu, asta daca nu luam in calcul Bluetooth-ul. Oare vom ajunge sa facem la fel si cu tonomatele de bauturi/batoane de ciocolata/sandwichuri? Le vom da un SMS "sa ne opreasca" un produs, evident contra cost?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×