iPhone devine telecomanda pentru playere Blu-ray

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.383 ori
<b>iPhone devine telecomanda pentru playere Blu-ray</b>iPhone-urile si playerele iPod Touch vor suporta in curand conectivitate cu terminale Blu-ray, datorita unui nou software, care se va lansa in aceasta saptamana. NetBlender va lansa aceasta noua tehnologie, care leaga continuturile Blu-ray de terminalele...

iPhone-urile si playerele iPod Touch vor suporta in curand conectivitate cu terminale Blu-ray, datorita unui nou software, care se va lansa in aceasta saptamana.

NetBlender va lansa aceasta noua tehnologie, care leaga continuturile Blu-ray de terminalele Apple. Tehnologia poarta numele de BD Touch, iar softul foloseste reteaua playerelor pentru a le controla pe acestea prin intermediul unui iPhone sau iPod Touch. Interfata sofisticata a lui iPhone permite o mai buna interactiune cu playerele Blu-ray, fiind activate functii de cautare, e-commerce si advertising prin intermediul noii tehnologii.

Acestea vor fi disponibile prin "legarea" continuturilor afisate pe un player Blu-ray de cele afisate pe ecranul unui iPhone, sau pe ecranul lui iPod Touch. In viitor, vom vedea playerele transferand o copie digitala a unui film pe un terminal mobil, sau chiar update-uri intre cele 2 gadgeturi. Vom beneficia de mai multe detalii odata cu lansarea acestei solutii catre finalul saptamanii in curs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×