iPhone Lite complet asamblat și fotografiat din toate unghiurile

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.744 ori
<b>iPhone Lite complet asamblat și fotografiat din toate unghiurile</b>Toamna aceasta nu ne va aduce doar un nou Galaxy Note, ci și un nou iPhone și pentru prima oară o variantă de buget a telefonului Apple. Am văzut până acum zeci de imagini cu acest iPhone Lite, așa cum este numit el de presă și astăzi vedem...

Toamna aceasta nu ne va aduce doar un nou Galaxy Note, ci și un nou iPhone și pentru prima oară o variantă de buget a telefonului Apple. Am văzut până acum zeci de imagini cu acest iPhone Lite, așa cum este numit el de presă și astăzi vedem fotografii clare, cu terminalul complet asamblat.

Fotografiile au fost postate de către producătorul de carcase Tactus și ne prezintă handsetul din toate unghiurile. Vedem și o comparație cu iPhone 5 și aflăm din nou că acest telefon va avea un ecran de 4 inch și butoane de volum alungite și nu rotunde că pe iPhone 5. în partea inferioară a noului venit se afla 4 orificii pentru difuzor și unul pentru microfon, iar tot în partea inferioară regăsim și jackul audio, că pe iPhone-ul de anul trecut.

iPhone Lite

Aceeași sursă afirmă că noul iPhone va măsura 9 mm în grosime. Zvonurile afirmă că iPhone Lite va folosi o carcasă din policarbonat și știind că noul device va adopta o carcasă din material plastic, mă așteptam la această alegere. Sunt totuși sigur că Apple va găsi o metodă să ne convingă de faptul că acest plastic e nemaivăzut și diferit de policarbonatul de pe Lumia sau Galaxy S4.

iPhone Lite

iPhone Lite

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×