ASUS MeMo Pad HD 7 unboxing: tabletă quad core cu preț accesibil, look tineresc (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.042 ori
<b>ASUS MeMo Pad HD 7 unboxing: tabletă quad core cu preț accesibil, look tineresc (Video)</b>După ce i-am realizat un review detaliat lui ASUS MeMo Pad FHD 10 aici, a venit rândul lui MeMo Pad HD 7, tableta de 7 inch prezentată la Computex 2013 împreună cu varianta de 10 inch. MeMo Pad HD 7 a fost anunțată la începutul lunii iunie și va...

După ce i-am realizat un review detaliat lui ASUS MeMo Pad FHD 10 aici, a venit rândul lui MeMo Pad HD 7, tableta de 7 inch prezentată la Computex 2013 împreună cu varianta de 10 inch. MeMo Pad HD 7 a fost anunțată la începutul lunii iunie și va sosi pe piața din România la finalul acestei luni, la prețul de 699 lei.

Terminalul este dotat cu display IPS cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, cu multitouch pentru 10 degete, iar dotările sale includ o cameră de 5 MP în spate și o cameră frontală de 1.2 MP. Tableta vine și cu slot microSD, 16 GB memorie internă și încă 16 GB stocare în cloud via ASUS WebStorage. Remarcăm și prezența unor difuzoare stereo în partea inferioară, în spate, iar ASUS ne oferă și tehnologia SonicMaster și customizarile lui Audio Wizard.

ASUS MeMo Pad HD 7 unboxing​

MeMo Pad HD 7 folosește un procesor quad core Mediatek de 1.2 GHz și un GPU PowerVR SGX 544. Tableta rulează Android 4.2, măsoară 10.8 mm în grosime și cântărește doar 302 grame. Remarcăm prezența unei carcase din material plastic în spate, cu niște culori tinerești ca verde lime, roz, albastru sau alb. Dotările acestui model mai includ și 1 GB RAM, WiFi, GPS și Bluetooth 4.0.

în cutia tabletei găsim un încărcător, cablu USB, manual și garanție. Revenim cu un review cât de curând posibil și vă așteptăm cu întrebări pe forum!

Asus MeMo Pad HD 7 unboxing
 

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×