iPhone se vinde si in Spania si Japonia

1.499 ori
<b>iPhone se vinde si in Spania si Japonia</b>Reuters ne informeaza ca Telefonica, principala companie de telefonie din Spania va vinde popularul Apple iPhone in peninsula Iberica in acest an. Aflam si ca Japonia va beneficia de iPhone, prin intermediul operatorului SoftBank, care a semnat in sfarsit...

Reuters ne informeaza ca Telefonica, principala companie de telefonie din Spania va vinde popularul Apple iPhone in peninsula Iberica in acest an. Aflam si ca Japonia va beneficia de iPhone, prin intermediul operatorului SoftBank, care a semnat in sfarsit o intelegere cu Apple.

Zvonurile ii dadeau pe cei de la DoCoMo drept favoriti pentru a vinde iPhone in Japonia, dar se pare ca SoftBank au avut castig de cauza pe ultima suta de metri. Rivalitatea a fost exprimata deschis, de vreme ce un purtator de cuvant al DoCoMo a afirmat ca operatorul nu este multumit de faptul ca SoftBank a reusit sa incheie un astfel de contract. Japonia este considerata o piata uriasa si foarte importanta pentru iPhone, asta numai daca ne raportam la popularitatea lui iPod in aceasta tara.

Revenind la Telefonica, segmentul sau O2 vindea deja telefonul iPhone in Marea Britanie, astfel ca acoperirea pietei din Spania era doar o chestiune de timp. La finalul lunii martie, Telefonica avea 23 de milioane de clienti in Spania, unde compania este lider pe piata telefoniei, cu un avans urias fata de competitorii sai. Intre timp Orange si Vodafone afirma ca nu vor vinde terminalul produs de Apple in aceasta tara.

La ora actuala doar Italia constituie o exceptie de la regula obisnuita de a colabora cu un singur operator a celor de la Apple, de vreme ce iPhone este vandut atat prin Telecom Italia, cat si prin Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×