iPhone si iPad, acum cu grafica 3D; Ochelarii 3D Carl Zeiss prezentati la IFA 2010, compatibili Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.321 ori
<b>iPhone si iPad, acum cu grafica 3D; Ochelarii 3D Carl Zeiss prezentati la IFA 2010, compatibili Apple</b>IFA 2010 tocmai isi inchide portile, dar asta nu inseamna ca nu mai avem inovatii interesante sa va prezentam. In cadrul showului, pe langa mult-asteptatul tablet Samsung Galaxy Tab am descoperit si o pereche de ochelari 3D Carl Zeiss, compatibili cu...

IFA 2010 tocmai isi inchide portile, dar asta nu inseamna ca nu mai avem inovatii interesante sa va prezentam. In cadrul showului, pe langa mult-asteptatul tablet Samsung Galaxy Tab am descoperit si o pereche de ochelari 3D Carl Zeiss, compatibili cu Apple iPhone si iPad.

Produs al brandului Cinemizer, ochelarii in cauza pot fi folositi si in tandem cu un PC, asta daca nu sunteti posesorii unui display care nu necesita accesorii extra pentru vizualizare 3D. Accesoriul Cinemizer vine cu display-uri OLED montate pe lentile, suportand o rezolutie de 640 x 480 pixeli. Creatorul ochelarilor afirma ca a depasit limita obisnuita pentru un pixel, dupa modelul ecranului Retina Display de pe iPhone 4.

Mai trebuie mentionat ca multumita unui dock special creat vom putea conecta produsul Cinemizer la console de gaming si alte terminale. Bazati pe aculumatori, ochelarii vor fi costa 300 de euro.

iPhone si iPad, acum cu grafica 3D; Ochelarii 3D Carl Zeiss prezentati la IFA 2010, compatibili Apple

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×