Super AMOLED-uri pentru toata lumea: Samsung isi creste productia de display-uri, gata de colaborare cu partenerii sai

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.262 ori
<b>Super AMOLED-uri pentru toata lumea: Samsung isi creste productia de display-uri, gata de colaborare cu partenerii sai</b>In cadrul unui interviu recent cu Wall Street Journal, vicepresedintele Samsung Mobile Display, Lee Woo-Jong anunta ca toti producatorii de terminale mobile pot folosi display-uri Super AMOLED pe produsele lor, fara probleme. &nbsp; Noua linie de...

In cadrul unui interviu recent cu Wall Street Journal, vicepresedintele Samsung Mobile Display, Lee Woo-Jong anunta ca toti producatorii de terminale mobile pot folosi display-uri Super AMOLED pe produsele lor, fara probleme.

Noua linie de productie de panouri OLED va debuta in luna iunie a anului viitor, crescand capacitatea de productie de la 3 milioane la 30 de milioane de panouri pe luna. O declaratie interesanta a aceluiasi Lee mentiona faptul ca Samsung Galaxy S a fost la randul sau afectat de recenta criza de ecrane AMOLED, nebeneficiind de prioritate in fata altor branduri.

In aceste conditii, predictiile care afirma ca piata AMOLED va creste de 35 de ori pana in 2015 (la 700 de milioane de unitati) nu sunt deloc exagerate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×