Romanii "supt T-Mobile voievod"

1.466 ori
<b>Romanii "supt T-Mobile voievod"</b>Va informam intr-un articol anterior ca operatorul Cosmote Romania ar putea deveni in curand T-Mobile, prin intermediul vanzarii OTE (detinator al controlului asupra Romtelecom, Cosmote si Germanos)&nbsp; catre Deutsche Telekom. Acestia din urma vor...

Va informam intr-un articol anterior ca operatorul  Cosmote Romania ar putea deveni in curand T-Mobile, prin intermediul vanzarii OTE (detinator al controlului asupra Romtelecom, Cosmote si Germanos)  catre Deutsche Telekom. Acestia din urma vor cumpara o participatie de 25% din OTE, revenindu-le astfel rolul de management al companiei.

In acest mod Deutsche Telekom si implicit T-Mobile vor controla Romtelecom, Cosmote si Germanos. Evident, o astfel de mutare se lasa, ca si in cazul Dacia cu proteste ale sindicatelor OTE, care se opun afacerii, dupa cum ne informeaza ziarul Ziua. Compania din Grecia are la aceasta ora o valoare de peste 9 miliarde de euro si va deveni o parte importanta a portofoliului Deutsche Telekom. Ne intrebam totusi ce operator va oferi pana la urma celebrul iPhone la standurile sale?

Sa fie Orange Romania, mereu gata de lansare, niciodata gata de a ne anunta cand ? Sa fie Cosmote+Romtelecom, rebranduite si unite intr-o noua companie numita eventual T-Mobile Romania? Am avea motive serioase sa credem cea de-a doua varianta, in special daca luam in calcul faptul ca T-Mobile comercializeaza deja handseturi iPhone in Germania, mai nou la pretul de doar 99 de euro. Pe cand si o oferta 4play (Internet, telefonie fixa, telefonie mobila, televiziune) pentru a rivaliza cu RCS&RDS si eventualul  tandem Orange-UPC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×