iPhone-ul cu ecran OLED de 6.5 inch ar putea veni pe auriu, cu două slot-uri SIM; Apare şi rezoluţia sa într-o scăpare

1.234 ori
<b>iPhone-ul cu ecran OLED de 6.5 inch ar putea veni pe auriu, cu două slot-uri SIM; Apare şi rezoluţia sa într-o scăpare</b>Cei de la Bloomberg au aflat detalii importante despre unul dintre viitoarele modele iPhone, cel cu ecran OLED de 6.5 inch. Suntem tentaţi să îl numim iPhone X Plus, dar nu ne pronunţăm deocamdată. Detaliile despre noul model au de-a face cu coloritul său

Cei de la Bloomberg au aflat detalii importante despre unul dintre viitoarele modele iPhone, cel cu ecran OLED de 6.5 inch. Suntem tentaţi să îl numim iPhone X Plus, dar nu ne pronunţăm deocamdată. Detaliile despre noul model au de-a face cu coloritul său, conectivitatea şi rezoluţia.

Auzisem de ceva vreme că vom vedea 3 iPhone-uri noi lansate în acest an, inclusiv unul OLED de 5.8 inch, unul de 6.5 inch tot cu panou OLED şi unul de 6.1 inch cu ecran LCD. Conform noilor scăpări acel iPhone cu diagonala mare va avea un ecran cu claritate la fel de bună ca a lui iPhone X de anul trecut. Phablet-ul are numele de cod D33 şi prototipurile au rezoluţia de 2688 x 1242 pixeli.

iPhone-ul cu ecran OLED de 6.5 inch ar putea veni pe auriu, cu două slot-uri SIM; Apare şi rezoluţia sa într-o scăpare

Apple ar lua în calcul oferirea unei versiuni aurii pentru iPhone-urile flagship din nou. Se pare că s-a încercat realizarea unui iPhone X pe auriu, dar firma din Cupertino a renunţat din cauza problemelor de producţie. Deocamdată iPhone X e vândut pe Space Gray sau argintiu. iPhone 8 şi 8 Plus vin pe Space Gray, argintiu şi auriu. Mai bizar e zvonul ce vorbeşte despre un iPhone de 6.5 inch dual SIM, evident cu soluţia E-SIM pe masă ca opţiune.

Analistul KGI Securities Ming-Chi Kuo a prezis încă din noiembrie anul trecut că vom avea un iPhone de 6.1 inch cu ecran LCD în acest an şi un iPhone OLED de 6.5 inch. Modelul de 6.1 inch îl va înlocui pe cel de 4.7 inch şi pe cel de 5.5 inch LCD, dar ar putea să nu mai includă suportul 3D Touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×